Hviezda hitparád?! A to Jennifer Lawrence nemôže spev ani vystáť

Držiteľka Oscara Jennifer Lawrenceová je nielen skvelou herečkou, úspechy si začína pripisovať aj v hudobnej brandži, napísal server časopisu Us Weekly.

05.12.2014 00:00
Herečka Jennifer Lawrence. Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence.
debata

Pieseň The Hanging Tree, ktorú naspievala a ktorá je súčasťou soundtracku k filmu Hry o život: Drozdajka, boduje v hitparádach v Británii, USA aj v Austrálii. Je tiež najsťahovanejšou piesňou na aplikáciu iTunes.

Dvadsaťštyriročná Lawrence stvárnila v americkej sci-fi romanci hlavnú rolu. Autorkou skladby je spisovateľka Suzanne Collins, ktorá stojí za bestsellerom Hry o život, a hudobníci z americkej skupiny Lumineers.

Samotná filmová hviezda má však na svoj spev trochu iný názor. „Spievanie nemôžem vystáť,“ zverila sa nedávno serveru HitFix. „Predstava, že budem spievať pred ľuďmi, patrí medzi moje vôbec najhoršie obavy,“ dodala.

Jej strach zo spievania sa vraj prejavil aj v deň, keď natáčali scénu, v ktorej pieseň spieva. „Plakala som, triasla som sa. Nikdy som tú pieseň nepočúvala, vždy keď tá scéna prišla na rad, zapchala som si uši,“ opísala americká herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #spev #hit #Hanging Tree

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...