Svalovec Kellan Lutz už nie je sám. Zbalil ďalšiu modelku

Americký herec Kellan Lutz tvorí pár s modelkou Brittany Ward. Pre reláciu E! News to uviedol nemenovaný zdroj, podľa ktorého spolu dvojica oslávila Deň vďakyvzdania.

05.12.2014 11:21
Herec Kellan Lutz. Foto: ,
Herec Kellan Lutz.
debata

„Kellan a Brittany spolu chodia. Sú si veľmi blízki a sú neuveriteľne milí,“ prezradil. Dvadsaťdeväťročný rodák z mesta Dickinson v Severnej Dakote a modelka sa vraj stretávajú od októbra.

Lutz v minulosti randil napríklad s herečkou AnnaLynne McCord či modelkou Sharni Vinson. Spájali ho aj so speváčkou Miley Cyrus, herec však tieto špekulácie vyvrátil. „Na základe čoho by ste predpokladali, že ľudia spolu chodia,“ spýtal sa v januári v televíznej relácii Today. „Je to pre mňa komické. Ja som verejná osobnosť a ona tiež. Priatelím sa s ňou už šesť rokov a patríme do rovnakých kruhov,“ vysvetlil a zároveň uznal, že médiá sa v ostatnom čase začali viac zaujímať o jeho ľúbostný život.

„Keď sú dvaja ľudia v šoubiznise single, začnú sa vynárať fotografie. Videl som fotku, na ktorej som s Michelle Rodriguez. Ona je na jednom konci a ja na druhom a dávajú nás dohromady. Momentálne asi chodím s každým, vytvorme takú klebetu,“ dodal žartom herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kellan Lutz #pár #randenie #klebety #Brittany Ward

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...