Kristína prežíva hektické týždne. Toľko povinností, že musí odmietať akcie!

Slovenská speváčka Kristína Peláková známa aj pod umeleckým menom Kristína zažíva hektické týždne.

05.12.2014 15:29
Kristína Foto:
Kristína na pódiu, zaspievala počas krstu.
debata

„Teraz mám každý deň niečo. Pripravili sme veľmi veľa vecí, promo, cestovanie, koncerty, takže mám veľmi málo času na oddych a výdych,“ poznamenala rodáčka zo Svidníka. „Museli sme dokonca odmietnuť päť firemných akcií. Mám teraz taký rýchly život, ale teším sa, že robím to, čo mám rada a že mám príležitosť robiť svoje koncerty. Nemôžem sa sťažovať, vážim si všetko, čo mám a snažím sa to naplno využiť a napredovať,“ dodala známa interpretka.

Moderátorom krstu bol herec Michal Hudák.
Kristína na pódiu, zaspievala počas krstu.
+6Kristína na pódiu, zaspievala počas krstu.

Ako prezradila, jej najväčším snom je odspievať raz koncert v Lucerne. „Mohlo by to byť už na budúci rok. Uvidíme, všetko sa môže zmeniť, ale ja o Lucerne snívam a idem za svojím snom, nič ma nezastaví,“ povedala odhodlane.

Po ukončení Horehronie tour 2014 môžu fanúšikovia Kristínu vidieť aj v talkšou Vianoce s Miroslavom Donutilom, kde vystúpi ako hudobná hostka v polovici decembra. S obľúbeným českým hercom nakrúcala speváčka minulý rok videoklip k piesni Rozchodový reggaeton. Donutil si v ňom zahral taxikára. „To natáčanie som si fakt užila, dalo mi to veľa. A po celý čas so mnou rozprával len po slovensky, slovensky vie naozaj veľmi dobre,“ zasmiala sa speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #oddych #Kristina #Vianoce #Nový rok #nasadenie

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....