Najprv sex v kóme, potom zjazvený život ženy - Aniston to má pestré!

Postavu sexuchtivej zubárky Julie si herečka Jennifer Aniston obľúbila a bola pre ňu ochotná urobiť naozaj veľa.

09.12.2014 01:51
debata
Herečka Jennifer Aniston ako zubná doktorka... Foto: SITA/AP, John P. Johnson
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston ako zubná doktorka Julia Harris vo filme Šéfovia na zabitie 2.

Ako však prezradila v talk-šou moderátora Conana O'Briena, niektoré scény napokon neprešli do kinoverzie filmu Šéfovia na zabitie 2 – premietanej aj v slovenských kinách. Pri opisovaní jednej z nich sa hviezda poriadne červenala v televíznom štúdiu.

„To vlastne ani nebola spoločná scéna,“ začala rozprávanie Aniston. „Ani neviem, ako to povedať. Skrátka, postava Charlieho Daya je v kóme. A ja ho využijem. Kým on je v kóme,“ pokračovala hanblivo 45-ročná hollywoodska hviezda.

Herečka Jennifer Aniston ako zubná doktorka... Foto: SITA/AP, John P. Johnson
Herečka Jennifer Aniston a Charlie Day Herečka Jennifer Aniston ako zubná doktorka Julia Harris vo filme Šéfovia na zabitie 2 so svojím kolegom a objektom túžob v podaní Charlieho Daya.

Priznala, že nakrúcať podobné scény vôbec nie je jednoduché. „Tá scéna sa natáčala divne, pretože normálne človek hrá s partnerom, s ktorým si počas týchto trápnych sexuálnych scén môže aspoň niečo povedať v zmysle ‚Bože, to sa ale ťažko nakrúca‘ alebo ‚Jaj, to je divné'. Ale to tu nešlo,“ rozosmiala herečka publikum.

Celkom iný profesionálny zážitok hviezda absolvovala pri nakrúcaní drámy Cake, ktorá sa čoraz častejšie spomína ako horúci kandidát na Oscara. A práve o Anistonovej hovoria kritici mimoriadne pochvalne a predpovedajú jej množstvo cien. Herečka stvárňuje ženskú hrdinku, ktorá má naozaj ďaleko od sexuálnej dračice na spôsob zubárky Julie – v Cake sa z nej stala žena, ktorá si nedokáže celkom usporiadať svoj život, trpí problémami a má zjazvenú tvár. Veľkú časť nakrúcania strávila Aniston bez líčenia či kaderníka a uviedla, že to bolo veľmi oslobodzujúce. „Ale dôležitejšie bolo ukázať čo najsurovejšiu, nemaskovanú podobu emócií a prežívania mojej hrdinky,“ skonštatovala herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #sex #nakrúcanie #kóma #Šéfovia na zabitie 2

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...