Teri Hatcher má päťdesiat! Od čias Supermana ju botox riadne zmenil

Tmavovláska sa preslávila vďaka seriálom. Najskôr ako Lois Lane zo Supermana, neskôr ako Susan Mayer zo Zúfalých manželiek.

09.12.2014 09:00
Teri Hatcher Foto: ,
Teri Hatcher v roku 2009.
debata (1)

Pred 50 rokmi, 8. decembra 1964, sa narodila americká filmová herečka Teri Hatcher. Divákom je známa predovšetkým ako predstaviteľka jednej z ústredných postáv seriálu Zúfalé manželky. Milovníci bondoviek si ju vybavia v úlohe manželky zloducha Elliota Carvera zo snímky Zajtrajšok nikdy neumiera.

Teri Hatcher a Dean Cain si zahrali v seriáli o... Foto: ABC
Teri Hatcher a Dean Cain Teri Hatcher a Dean Cain si zahrali v seriáli o Supermanovi v rokoch 1993 - 1997.

Teri Hatcher sa začala pred kamerou objavovať v polovici 80. rokov. Ako väčšina debutujúcich hercov sa uplatnila najprv vo vedľajších úlohách v televíznych seriáloch, okrem iného v akčnej sérii MacGyver. V roku 1992 sa dostala do finále kastingu na hlavnú ženskú hrdinku sitcomu Som do teba blázon. Tvorcovia však dali prednosť Helen Hunt.

Rok 1997: Herečka Teri Hatcher v úvode kariéry.
Rok 1998: Herečka Teri Hatcher s vtedajším...
+9Dean Cain - na fotografii s Terri Hatcherovou,...

Ako isté odškodnenie mohla Hatcher vnímať fakt, že nasledujúci rok získala rolu novinárky Lois Lane v seriáli o Supermanovi. Vďaka nej sa prvýkrát dostala do povedomia divákov aj filmových tvorcov. Jeden z nich, režisér Roger Spottiswoode, neskôr Hatcher ponúkol životnú šancu v už spomínanom snímke o agentovi 007.

Vrcholom doterajšej hereckej kariéry Teri Hatcher ale bola rola Susan Mayer v populárnom televíznom seriáli Zúfalé manželky, ktorý s humorným nadhľadom opisuje život žien na typickom americkom predmestí. Vďaka nemu získala Hatcher v roku 2005 Zlatý glóbus v kategórii najlepšia herečka v hudobnej alebo komediálny rolu. Ten istý rok a v rovnakej kategórii ju ocenil aj americký herecký zväz Screen Actors Guild.

Teri Hatcher v roku 2014. Foto: SHUTTERSTOCK
Teri Hatcher Teri Hatcher v roku 2014.

Posledný diel seriálu Zúfalé manželky vysielal americký kanál ABC v máji 2012. Už dlho predtým sa ale v médiách špekulovalo, že medzi Hatcher a predstaviteľkami ďalších „zúfaliek“ to značne škrípe. Možno aj preto Teri Hatcher na svoj vtedajší úspech doteraz nedokázala nadviazať.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Päťdesiat #Teri Hatcher

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...