Nenásytný DiCaprio! Z nočného klubu odišiel s 20 kráskami

Ako inak než slovkom nenásytný označiť herca Leonarda DiCapria. Ten si vraj naposledy vyhodil z kopýtka na párty v rámci akcie Miami for Art Basel. A ženy pri tom nechýbali.

10.12.2014 00:00
Leonardo DiCaprio Foto: ,
Americký herec Leonardo DiCaprio na portrétovom zábere z New Yorku.
debata

Čerstvý štyridsiatnik, o ktorom médiá stále píšu ako o partnerovi nemeckej modelky Toni Garrn, sa vraj skvelo zabával na večierku, ktorý nasledoval po jednej z umeleckých prezentácií. Po tom však dostal chuť na trochu súkromia. Teda, bez objektívov.

Ako informovali americké médiá, očití svedkovia videli herca odchádzať z nočného podniku v spoločnosti dvadsiatky dievčat. „Odišiel z nočného klubu. Leo a dvadsať dievčat. Je to môj hrdina,“ opísal zážitok nemenovaný svedok pre New York Daily News. Tiež pridal detaily, že všetky dievčatá boli veľmi pôvabné a pravdepodobne pracujúce ako modelky.

O hercovej slabosti pre krásne ženy sa hovorí už roky. Medzi jeho priateľkami vlastne zatiaľ neboli takmer žiadne iné ženy ako profesionálne modelky. Pred spomenutou Toni Garrn randil napríklad s Bar Refaeliovou či štyri roky tvoril pár s Gisele Bündchenovou. Po svadbe Georga Clooneyho získal titul najslávnejšieho starého mládenca Hollywoodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ženy #Leonardo DiCaprio #modelky #párty #nočný klub

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...