Prvenstvo Katy Perry na YouTube. Jej klip videlo vyše 700 miliónov

Najpopulárnejším videoklipom na portáli YouTube za rok 2014 bolo video k piesni Dark Horse (feat. Juicy J) americkej speváčky Katy Perry.

11.12.2014 16:10
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry.
debata (1)

Klip videlo od jeho zverejnenia, teda 20. februára, viac ako 717 miliónov ľudí. Video s názvom Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega), v ktorom figuruje pes v kostýme pavúka, je zas najzdieľanejším a najviac diskutovaným virálnym videom za tento rok. Najviac odberateľov má kanál švédskeho komentátora Felixa Kjellberga známeho aj ako Pewdiepie.

V rámci Slovenskej republiky najviac zaujal na YouTube spomedzi virálnych videí príspevok, v ktorom kňaz spieva novomanželom hit Hallelujah. Z hudobných videoklipov to bola opäť Katy Perry s piesňou Dark Horse.

„Slovenských používateľov zaujali úžasné vystúpenia ľudí v zahraničných súťažiach, sú tiež národom romantikov a majú radi aj rôzne žartíky. Do hudobného rebríčka sa až s dvoma skladbami prebojoval Kontrafakt, ako jediný zástupca slovenskej hudby,“ uviedla PR manažérka spoločnosti Google pre Slovenskú a Českú republiku Martina Joneková.

V rámci sociálnej siete Facebook ľudia na celom svete najviac písali o Majstrovstvách sveta vo futbale 2014 v Brazílii, pričom podľa štatistiky diskutovalo o zápasoch 350 miliónov fanúšikov, ktorí celkovo poslali tri miliardy príspevkov.

Majstrovstvá sveta sa tak zároveň stali najdiskutovanejšou témou v rámci sociálnych sietí v histórii. Na druhom mieste v rámci roku 2014 skončili príspevky o ebole, za ktorou nasledujú prezidentské voľby v Brazílii.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #YouTube #klip #Dark Horse

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...