Angelina Jolie dostala ovčie kiahne. Nepríde na dôležitú premiéru!

Americká herečka Angelina Jolie dostala ovčie kiahne a nebude sa môcť zúčastniť na pondelňajšej premiére filmu Nezlomný (Unbroken), ktorý režírovala. Informovala o tom agentúra AP.

13.12.2014 13:31
Angelina Jolie Foto: ,
Hosťom na výročných raňajkách magazínu The Hollywood Reporter sa prihovorila aj herečka Angelina Jolie.
debata (3)

Štúdio Universal Pictures uviedlo, že Jolie trpí „miernou formou kiahní“, čo jej v najbližších dňoch nedovolí účasť na verejných podujatiach na propagáciu snímky. Dráma z druhej svetovej vojny Nezlomný rozpráva skutočný príbeh olympijského bežca Louisa Zamperiniho zajatého japonskými silami počas druhej svetovej vojny a bude mať premiéru v pondelok v Los Angeles. Do kín bude film uvedený 25. decembra.

Štúdio oznámilo, že na premiére tridsaťdeväťročnú režisérku budú reprezentovať manžel Brad Pitt a ich deti. „Nemôžem tomu uveriť, pretože ten film pre mňa toľko znamená … Ale taký je život,“ povzdychla si bledá a unavená Jolie na videonahrávke zverejnenej na serveri YouTube.

Snímka Nezlomný opisuje osud atléta Zamperiniho, ktorý sa zúčastnil behu na 5000 metrov na olympijských hrách v Berlíne v roku 1936, počas druhej svetovej vojny ale športový dres vymenil za bojové lietadlo. Keď sa jeho lietadlo zrútilo v južnom Pacifiku, strávil spolu s ďalším členom posádky 47 dní na člne v oceáne, aby ich potom zatkli japonskí vojaci na Marshallových ostrovoch.

Angelina Jolie pózuje s vojakmi vo výslužbe.
Herec Jack O'Connell a režisérka filmu Unbroken...
+6Režisérka Angelina Jolie vyzerala na londýnskej...

Vyše dva roky pobudol v zajateckom tábore, kde zažil tiež mučenie, ale nakoniec sa vrátil domov. Nezlomný je druhým celovečerným režisérskym počinom Jolieovej po snímke V krajine krvi a medu z roku 2011, ktorú kritici prijali veľmi pozitívne. Jej nový film však poroty pri udeľovaní Zlatých glóbusov a cien amerického hereckého zväzu Screen Actors Guild ignorovali, napísala agentúra AP.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Angelina Jolie #neúčasť #Unbroken #ovčie kiahne

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....