Fešák zo seriálu hrdým tatom: Po troch deťoch je na ceste ďalšie!

Americký herec Mark-Paul Gosselaar, známy predovšetkým ako Zack Morris zo seriálu Konečne zvoní (1989 - 1993), sa stane štvornásobným otcom. Štyridsaťročný rodák z Los Angeles to uviedol v rozhovore pre magazín Us Weekly.

15.12.2014 10:40
debata
Herec Mark-Paul Gosselaar so svojou druhou... Foto: SITA/AP, John Shearer
Mark-Paul Gosselaar Herec Mark-Paul Gosselaar so svojou druhou manželkou Catrionou McGinn a deťmi - Michaelom, Dekkerom a Avou. Štvrté dieťa je na ceste.

„Moja žena privedie vo februári na svet naše ďalšie dieťa. Som z toho nadšený!“ povedal Gosselaar, ktorý má so spomínanou manželkou, reklamnou manažérkou Catrionou McGinn, aj ročného syna Dekkera Edwarda.

Dvojica, ktorá sa zosobášila v júli 2012, vraj už pozná aj pohlavie bábätka. „Prezradili sme ho zatiaľ iba našim blízkym. Nepovedali sme im však meno, ktoré sme mu vybrali,“ dodal herec.

Mark-Paul Gosselaar už má za sebou jedno manželstvo. V rokoch 1996 – 2011 bol ženatý s Lisou Ann Russell, ktorá mu porodila syna Michaela Charlesa a dcéru Avu Lorenn. V rozvodovom konaní obaja súhlasili so spoločnou opaterou detí.

Gosselaar sa preslávil účinkovaním v spomínanom televíznom projekte Konečne zvoní, no zahral si aj v snímkach ako Mŕtvy spolubývajúci (1998) alebo Princezná a námorník (2001). V súčasnosti hrá v seriáli Správni chlapi (2011), kde stvárňuje Petra Basha.

debata chyba
Viac na túto tému: #otcovstvo #štvrté dieťa #radosť #Mark-Paul Gosselaar

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...