Hemsworth o mladšom bratovi: Zabudol som, že som robil rovnaké chyby

Bratia Chris a Liam Hemsworthovci majú obaja skvelú filmovú kariéru a vlastné životy. Starší Chris má však stále tendenciu ochraňovať mladšieho Liama.

17.12.2014 00:36
debata
Bratia - zľava: Liam Hemsworth, Luke Hemsworth... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Liam Hemsworth, Luke Hemsworth a Chris Hemsworth Bratia - zľava: Liam Hemsworth, Luke Hemsworth a Chris Hemsworth na zábere z marca 2014 z párty Vanity Fair po Oscaroch.

V rozhovore pre magazín GQ predstaviteľ Thora uviedol, že má tendenciu príliš prísne posudzovať to, čo robí jeho mladší súrodenec. „Sledoval som Liama, ako robí veci, ktoré by podľa mňa v tom veku robiť nemal – napríklad byť v určitých vzťahoch, alebo si niečo dokazovať. A nemal som pre to žiadne pochopenie,“ vysvetlil v interview na adresu svojho brata, ktorý v minulosti randil napríklad so speváčkou Miley Cyrusovou. „Mama mi musela pripomenúť, že som bol presne taký istý,“ doplnil Hemsworth, ktorý pochádza z hereckej rodiny.

Vo filmovej brandži sa presadil aj najstarší brat Luke – jeho kariéra však nikdy nenabrala „hollywoodske“ rozmery. Podľa Chrisa to bol však práve on, kto mu zachránil kariéru. Dnes je to práve prostredný brat, komu sa darí asi najviac – nielen u komerčne orientovaného publika, ale aj kritikov – tí ho naposledy ospevovali za výkon vo filme Rivali. Urastený a svalnatý Hemsworth, ktorý je tiež dvojnásobným otcom, bol nedávno vyhlásený za najsexi muža magazínom People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ochrana #Liam Hemsworth #Chris Hemsworth #bratia #priateľky #schváliť

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...