Estrogén na kritickej hodnote, slávna blondínka má ďalšiu dcéru

Americká herečka Kristen Bell porodila v piatok 19. decembra manželovi, hercovi a komikovi Daxovi Shepardovi, druhú dcéru.

20.12.2014 16:42
"This Is Where I Leave You" - Kristen Bell a... Foto: ,
Herečka Kristen Bell a jej manžel Dax Shephard na filmovej premiére snímky This Is Where I leave you.
debata

Šťastný otec sa tým pochválil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. „Delta Bell Shepard je už tu. Nevyzerá ani ako Kristen, ani ako ja, no aj tak si ju necháme. Vianoce prišli tento rok skôr,“ napísal 39-ročný Shepard.

„Estrogén práve dosiahol kritickú hodnotu. Veľa šťastia Dax Shepard! Vitaj na svete Delta Bell Shepard,“ vyjadrila sa na Twitteri Bell.

Tridsaťštyriročná rodáčka z Huntington Woods v Michigane sa za kolegu vydala vlani v októbri, pričom pred tým v marci sa im narodila dcéra Lincoln Bell. To, že budú mať druhé dieťa, oznámili v júni.

Kristen Bell sa stala známou vďaka stvárneniu mladej súkromnej vyšetrovateľky Veroniky Marsovej v rovnomennom seriáli (2004 – 2007). V tomto roku sa seriál dočkal už aj filmového spracovania, v ktorom si manželia spolu zahrali. Obaja sa stretli aj pri nakrúcaní snímok Stalo sa v Ríme (2010) alebo Udri a zdrhni (2012). Bell sa predstavila aj vo filmoch Kopačky (2008), Problémy v raji (2009), Varieté (2010), Dostaň ho tam! (2010), Vreskot 4 (2011) či Mládeži neprístupné (2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #Dax Shephard #Kristen Bell

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...