Syna Jackieho Chana obvinili pre marihuanu, hrozia mu tri roky

Jayceeho Chana, syna hongkonského herca Jackieho Chana, obvinili z poskytovania priestorov na užívanie drog.

23.12.2014 00:00
Filmová legenda Jackie Chan máva fotografom a... Foto: ,
Filmová legenda Jackie Chan.
debata

Tridsaťdvaročného speváka a herca zatkli v auguste spolu s 23-ročným kolegom Kaiom Kom a ďalšími dvoma osobami. Obaja umelci užili podľa výsledkov testov marihuanu, pričom v Chanovom pekinskom byte našli tiež viac ako 100 gramov spomínanej drogy. Hercovi hrozí v prípade uznania viny až trojročný trest odňatia slobody.

Kai Ko sa krátko po zatknutí verejne ospravedlnil v čínskej štátnej televízii. „Veľmi to ľutujem a ospravedlňujem sa všetkým ľuďom, ktorí ma podporujú. Som veľmi zlým vzorom. Spravil som veľkú chybu,“ vyhlásil. Jackie Chan následne uviedol, že sa po synovom zatknutí cíti zahanbený a smutný. „Som veľmi nahnevaný a šokovaný. Ako známa osoba som zahanbený, ako otec veľmi smutný. Jeho matke to zlomilo srdce,“ napísal na svojej oficiálnej webstránke Chan, ktorý sa taktiež prostredníctvom vyhlásenia prihovoril aj svojmu synovi. „Urobil si zlú vec, a preto musíš znášať následky. Som tvoj otec a vždy budem stáť pri tebe. Spoločne pôjdeme cestou, ktorá je teraz pred nami,“ dodal.

Jaycee Chan Jo-ming sa narodil 3. decembra 1982 v Los Angeles. Jeho matkou je bývalá herečka Feng-Jiao Lin známa aj pod menom Joan Lin, s ktorou sa Jackie Chan zosobášil v roku 1982.

debata chyba
Viac na túto tému: #marihuana #obvinenie #Jackie Chan #Jaycee Chan

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...