Čírová zháňa darčeky aj na Štedrý deň, o večeru sa stará Kachút

Slovenská speváčka Mária Čírová bude mať tradičné Vianoce.

24.12.2014 10:30
Mária Čírová Foto:
Mária Čírová s dcérkou Zoe.
debata

„Na Vianoce sme s najbližšou rodinou. Sme taká tradičná rodina, máme rôzne zvyky, spievame si, lebo sme hudobníci a tak,“ prezradila.

Vianočnú večeru zvyčajne pripravuje speváčkin partner, producent Maroš Kachút. „On veľmi rád varí. Ja sa starám o koláčiky, pozerám s deťmi vianočné rozprávky a zdobíme stromček a on navarí celú večeru. Proste ho to nesmierne baví,“ poznamenala známa interpretka. „Cez Vianoce oddychujeme, je u nás úplná pohoda, nikto nič nerieši a je to super,“ dodala.

Darčeky však podľa vlastných slov zvykne zháňať ešte aj na Štedrý deň. „Ja si to vždy plánujem, že musím skôr, no neraz sa mi stalo, že som robila posledné nákupy ešte doobeda dvadsiateho štvrtého. Trištvrtina ľudí nadáva, prečo sú obchody otvorené, aj tí predavači by chceli byť doma, ja ich tak ľutujem, ale ja tam proste behám,“ zasmiala sa. „Predtým upratujem a starám sa o domácnosť, píšeme listy Ježiškovi a užívam si tú pohodu a potom si vždy dvadsiateho štvrtého spomeniem, že ej, ešte mi niečo chýba,“ dokončila.

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #Vianoce #Mária Čírová #Maroš Kachút

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...