Mikloška čaká na Vianoce plný dom. Sviatky sú v znamení žúrovania

Známy slovenský dizajnér Fero Mikloško bude tráviť sviatky v kruhu svojich najbližších.

24.12.2014 16:00
Fero Mikloško. Foto:
Dizajnér Fero Mikloško.
debata

„Tento rok to máme naplánované tak vtipne, že budeme spolu celá rodina, teda z mojej strany,“ opísal svoje tohtoročné vianočné plány návrhár, ktorý žije v Bratislave s partnerom Rasťom Holubcom a dvoma psami.

Mikloško sa teší, že si na Vianoce oddýchne od práce a stresu, keďže len nedávno predstavil svoju najnovšiu kolekciu spoločenských šiat (viac tu) a hneď po sviatkoch ho čaká dôležitá plesová sezóna, spolu s množstvom nadšených zákazníčok.

Na slovenské Vianoce sa k nemu chystá sestra aj s deťmi z Talianska, druhá sestra s rodinou a náladu im bude zlepšovať aj niekoľko štvornohých miláčikov. „Dôjdu obidve sestry, sestrine deti, bude nás dostatočne veľa. Síce mám najmenší byt zo všetkých súrodencov, ale bude sa to konať u nás. A teším sa, lebo sestra má nového psíka, ja mám dvoch psov, tak uvidíme, ako budú medzi sebou reagovať. Budú to dosť veselé Vianoce, predpokladám,“ uviedol.

Tradičnú slovenskú štedrú večeru bude musieť Mikloško mierne prispôsobiť synovcom z Talianska, ktorí sú zvyknutí na ľahšiu kuchyňu, ako náš tradičný zemiakový šalát. „Bude to trošku miešané slovensko-talianske, keďže sestra je zvyknutá aj s deťmi na ľahšie šaláty, ako sú naše, takže bude to taký mix. Ale určite doprajeme tým synovcom aj trošku klasického vianočného jedla. Vždy, keď som v Taliansku, musím im vysmažiť naše rezne, takže sa na to určite tešia,“ prezradil.

Čo sa týka vianočných aktivít počas Štedrého dňa, veľa z nich u Fera Mikloška a Rasťa Holubca ustupuje voľnému programu. Vianočné rozprávky, prechádzky v meste či ozdobovanie stromčeka u nich nahrádza zábavnejší „vianočný žúr“. „Snažíme sa, ale akonáhle otvorím prvú fľašu prosecca, je to už len o veľmi príjemnom žúre,“ zasmial sa Mikloško.

Predvianočné stresy s nakupovaním darčekov si známy dizajnér ušetril pohodlným nakupovaním z domu. „Darčeky nakupujem na internete, je to najrýchlejšie a najvhodnejšie. V podstate som taký človek, ktorý viac obdarúva ako prijíma, lebo všetci sa mi nevedia trafiť do môjho vkusu alebo toho, čo by som chcel, ale budem aj niečím prekvapený, samozrejme,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #sestra #Vianoce #Fero Mikloško #žúr

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....