Vrátila sa k tyranovi? Mel B je vraj od manžela závislá, tvrdí jej švagor

Speváčku Mel B museli ešte pred pár týždňami hospitalizovať s čudnými bolesťami brucha. Objavili sa dohady o domácom násilí.

29.12.2014 00:00
Melanie Brown alias Mel B Foto:
Speváčka Melanie Brown alias Mel B s manželom Stephenom Belafontem počas súkromnej návštevy Prahy.
debata (1)

Viaceré médiá začali špekulovať, či bývalá členka Spice Girls nie je obeťou domáceho násilia od svojho manžela Stephena Belafonteho. Nahrával tomu aj fakt, že Belafonteho údajne nechcela vpustiť do jej nemocničnej izby, kde strávila niekoľko hodín.

Nepadlo však žiadne obvinenie, speváčkine zranenie a tiež pár modrín, ktoré si všimli aj objektívy, nikto nevyšetroval. A na Vianoce sa trojnásobná mama pochválila fotografiou spod vianočného stromčeka v kompletnom rodinnom zložení.

Podľa speváčkinho švagra Jeremiaha Stansburyho, ktorého cituje Daily Mail, sa však žiadna idylka nekoná. Mel B je vraj od svojho manžela závislá. „Ona má skutočne na oveľa viac. Ale Steve je odborník na vymývanie mozgov. Mel B má mnoho vlastných osobných neistôt a aj preto ju dostal tam, kde teraz je. Je na ňom závislá a smutný fakt je, že by nemusela byť,“ citoval britský portál Stansburyho. Ten ešte dodal, že bývalá členka slávnej ženskej pätice má slabosť pre zlých chlapcov. „Tí normálni sú pre ňu nudní,“ doplnil.

Kde je skutočná pravda, však asi tuší len sama speváčka a porotkyňa šou X Factor.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kauza #násilie #Vianoce #Mel B #švagor

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...