Rodina Paula Walkera žiada peniaze od príbuzných jeho kamaráta

Pozostalí po Rogerovi Rodasovi, ktorý s Walkerom vlastnil obchod s autami, údajne Walkerovej rodine nevrátili hercove autá v hodnote 1,8 milióna dolárov.

31.12.2014 19:00
Paul Walker, Brick Mansions Foto:
Paul Walker v snímke Brick Mansions stvárnil policajta v utajení. Archívny záber.
debata

Rodina zosnulého amerického herca Paula Walkera žiada 1,8 milióna dolárov (v prepočte približne 1,48 milióna eur) od pozostalých po hercovom kamarátovi Rogerovi Rodasovi. Ten šoféroval Porsche Carrera GT, v ktorom obaja muži vlani 30. novembra zahynuli pri autohavárii. Walkerov otec v súdnych dokumentoch tvrdí, že Rodasova rodina stále nevrátila automobily v hodnote 1,8 milióna dolárov, ktoré údajne patrili hercovi. Rodasova rodina to však popiera. Walker a Rodas boli spolumajiteľmi obchodu s autami Always Evolving.

Walker a Rodas sa v deň tragédie zúčastnili na charitatívnej akcii usporiadanej v priestoroch ich spoločného obchodu. Porsche Carrera GT malo podľa jedného zo svedkov problémy a zhasínal mu motor, tak sa Rodas rozhodol, že sa pôjde previezť a zistiť, čo s ním je. Zavolal aj Walkera, ktorý už bol na odchode, no súhlasil, že pôjde s ním. Pri návrate však približne 460 metrov od obchodu havarovali. Rodas údajne stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do dvoch stromov, stĺpa pouličného osvetlenia a následne začalo horieť. Podľa výsledkov pitvy 38-ročný Rodas zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze, zatiaľ čo 40-ročný Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín. Vyšetrovanie ukázalo, že príčinou nehody bola vysoká rýchlosť.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #nehoda #Paul Walker

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...