Expartner Kate Moss konečne čistý! S heroínom bojoval v Thajsku

Pete Doherty ukončil liečbu závislosti od heroínu.

04.01.2015 19:00
HUDBA: Pete Doherty Foto:
Pete Doherty na koncerte v Bratislave.
debata

Britský hudobník Pete Doherty ukončil počas Vianoc v thajskom Hope Rehab Center liečbu závislosti od heroínu. Tridsaťpäťročný muzikant, ktorý je členom kapiel Babyshambles a The Libertines, zverejnil aj videá z liečebne.

„Dávno pred drogami to bola hudba, ktorá povznášala môjho ducha alebo vďaka ktorej som jednoducho chcel žiť alebo veriť v niečo. Byť čistý je skvelá nová droga. Vlastne to vôbec nie je droga, skôr je to hľadanie samého seba. Vďaka drogám nebudete kreatívnejší. Teraz, keď som ‚čistý‘, sa môžem opäť venovať kreatívnej činnosti. Cítim, akoby sa vo mne niečo menilo,“ uviedol hudobník, ktorý v súčasnosti v Thajsku pracuje s formáciou The Libertines na novom albume. Doherty, ktorý do centra dochádza na sedenia, by bol rád, keby s ním na plánované turné vycestoval jeden zo zamestnancov zariadenia.

Hope Rehab Center vedie Simon Mott s manželkou. Mott prezradil, že fanúšikovia a fanúšičky posielali spevákovi množstvo listov či balíčkov, ktoré však kontrolovali. V dvoch prípadoch Dohertymu niekto poslal drogy, pričom obe zásielky prišli z Francúzska. Vedúci centra tiež povedal, že museli odohnať spevákovho priaznivca, ktorý sa snažil preliezť múr liečebne a dostať sa tak k svojmu idolu. Jedného klienta zariadenia zas prepustili pretože bol spevákom „posadnutý“.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #Pete Doherty #heroín

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...