Naozaj nečakaná svadba! Herečka Cameron Diaz sa vydala

O svadbe sa špekulovalo, ale málokto si myslel, že k nej naozaj v blízkom čase dôjde. Ale herečka Cameron Diaz a jej snúbenec Benji Madden všetkých prekvapili.

06.01.2015 08:39
debata (3)
Herečka Cameron Diaz a hudobník Benji Madden... Foto: Profimedia
Cameron Diaz a hudobník Benji Madden Herečka Cameron Diaz a hudobník Benji Madden (na archívnom zábere) si povedali áno.

Dvojica, ktorá je spolu sedem mesiacov, si povedala áno v pondelok večer v priestoroch Diazovej vily v Beverly Hills, kam sa Madden pred časom nasťahoval. Správy o svadbe potvrdil magazín US Weekly, ktorý zároveň priniesol aj detaily z obradu.

Zúčastnili sa na ňom niekoľké slávne mená Hollywoodu. Nechýbali napríklad herečky Gwyneth Paltrow a Reese Witherspoon. Ďalšia herecká hviezda Drew Barrymore, s ktorou Diaz v minulosti nakrútila dva filmy Charlieho anjeli, bola družičkou. Na obrade sa zúčastnila aj početná Maddenova rodina – medzi nimi aj jeho brat Joel a jeho manželka Nicole Richie – ďalšia známa americká celebrita.

Hoci obrad mal zostať v utajení, o tom, že sa bude konať, sa dovtípili novinári v nedeľu večer. Vtedy totiž do herečkinej vily začali prichádzať dodávky s výzdobou a cateringom. Mladomanželia si dokonca obrad nacvičovali, čo sa údajne dozvedelo viacero šoubiznisových portálov.

Pre 42-ročnú herečku a 35-ročného hudobníka ide o prvé manželstvo. Obaja sú bezdetní.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Cameron Diaz #Benji Madden #obrad #nečakaná #tajné

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....