Robí tajnosti, núka hádanky. Novinka Kelly Clarkson však bude popová

Americká speváčka Kelly Clarkson, ktorá v súčasnosti pracuje na novom albume, sa s fanúšikmi a fanúšičkami podelila o to, ako bude očakávaná štúdiovka vyzerať.

07.01.2015 10:00
Kelly Clarkson Foto: ,
Speváčka Kelly Clarkson.
debata

„Môj nový album bude popový, no vždy ma ovplyvňovala hudba, ktorú milujem, teda pop-rock, country, r'n'b a tanečná hudba. Ľudia sa ma pýtajú na duet, ktorý bude na nahrávke. Dám vám indíciu… toto nie je prvý raz, čo sme spolu spievali. Mám pre vás aj dve indície týkajúce sa prvého singla. Dôkaz toho, že ste nažive & Dr. Dre,“ napísala 32-ročná interpretka na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter.

Spomínaný duet mohla speváčka podľa indície nahrať napríklad s Jeffom Beckom, Justinom Guarinim, Blakeom Sheltonom, Tamyrou Gray, Karou DioGuardi či Robbiem Williamsom. V súvislosti so singlom zase Portál Bustle.com napísal, že skladba, ktorú mala speváčka na mysli, by sa mohla volať Heartbeat (v preklade tlkot srdca, pozn. SITA).

Autor tohto tvrdenia vychádzal z toho, že život by nebol možný bez úderov srdca a že producent a rapper Dr. Dre je zakladateľom značky slúchadiel Beats by Dre.

debata chyba
Viac na túto tému: #nový album #Kelly Clarkson #tajnosti #pop

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...