Naomi Watts: Chcela by som starnúť dôstojne, ale možno sa neubránim

Blížiacemu sa vyhláseniu cien Zlatý glóbus predchádza množstvo večierkov. Na jednom z nich, pod záštitou známej automobilky, sa objavila aj herečka Naomi Watts.

10.01.2015 14:20
debata
Herečka Naomi Watts a jej manžel Liev Schreiber... Foto: SITA/AP, Omar Vega
Naomi Watts a jej manžel Liev Schreiber Herečka Naomi Watts a jej manžel Liev Schreiber na akcii Audi Kicks Off Golden Globes Week 2015.

Štyridsaťštyriročná blondínka, ktorú slovenskí diváci môžu poznať napríklad z filmu King Kong či The Impossible, sa objavila v sprievode manžela Lieva Schreibera. Obaja vyzerali veľmi spokojne, matka dvoch detí navyše aj veľmi sviežo a dievčensky.

Ako uviedla Watts pred časom pre časopis In Style, zatiaľ sa nepridala do skupiny herečiek, ktoré by si mladosť zachraňovali pomocou vymožeností plastickej chirurgie. „Nikdy však nehovor nikdy,“ uviedla herečka v rozhovore.

„Nie je ľahké sledovať, ako starnete. Keď vedľa seba postavím dve ženy v päťdesiatke, alebo šesťdesiatke, alebo dve sedemdesiatničky, z ktorých jedna bude mať plastiky a druhá nie, vždy mám pocit, že jedna sa má radšej, kým druhá zostáva dôstojná a pôvabná. Verím, že sa mi podarí zostarnúť ako tá druhá žena. Ale nikdy nehovor nikdy,“ vysvetlila pre módny magazín britská rodáčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #Naomi Watts #rozhovor #plastika

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...