Americký spevácky talent túži po láske: Priateľ by bol skvelý!

Americká speváčka Meghan Trainor priznala, že hoci v súčasnosti nemá po svojom boku žiadneho muža, rada by si niekoho našla.

10.01.2015 18:02
debata
Meghan Trainor v šatách Monique Lhuillier. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Meghan Trainor Meghan Trainor v šatách Monique Lhuillier.

Interpretka, ktorá spolu s kamarátmi oslávila v decembri 21. narodeniny, to uviedla pre reláciu Entertainment Tonight. Zároveň tiež poprela, že by tvorila pár s Corym Andersonom, ktorý sa po jej boku objavil na spomínanej narodeninovej pár­ty.

Klebety o tom, že spolu randia odštartoval záber, ktorým sa spolupracovník Nicka Jonasa pochválil na Instagrame. „Každý kúsok tvojho tela je dokonalý, od hlavy až po päty,“ dopísal k fotografii, na ktorej bozkáva speváčku na líce, pričom citoval slová jej hitu All About That Bass. „Je to môj dobrý kamarát. Je úžasný, je cool,“ povedala Trainor o Andersonovi. „Chcela by som si nájsť priateľa. Priateľ znie skvelo! Nevedela som však, že o tom chce vedieť celý svet, takže som nevedela, ako na to reagovať, no naučím sa to,“ dodala.

Meghan Trainor začala skladať piesne už ako 11-ročná. O štyri roky neskôr vydala eponymný album a v roku 2011 k nemu pribudli nahrávky I'll Sing with You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až spomínaný singel All About That Bass zo štúdiovky Title, ktorú uviedla do predaja práve dnes.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľ #hľadanie #Meghan Trainor

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...