Najsexi muž sveta prekvapuje: Žiť ako hviezda? To je nezdravé

Chris Hemsworth (31) túži po tom, aby jeho tri deti vyrastali podobne pokojne ako on, v rodnej Austrálii.

13.01.2015 09:00
Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky. Foto: ,
Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky.
debata

Chris Hemsworth (31) je síce najsexi mužom planéty podľa magazínu People a skutočnou hviezdou. On však považuje za „nezdravé“, aby žil ako hviezda. Prezradil to v rozhovore pre nemecký magazín Jolie.

Pred životom v Los Angeles uprednostňuje svoju rodnú Austráliu. Kedy sa mu zachcelo vrátiť sa z Hollywoodu späť domov? „V podstate okamžite, akonáhle som prvý raz prišiel do Hollywoodu,“ povedal pre spomínaný magazín. „Musel som sa tam vybrať, pretože práve tam sa nakrúcajú veľké filmy. Ale vedel som, že nechcem zostať večne. Teraz mám to šťastie, že si môžem "pendlovať“ hore a dole. Ale pre deti je Los Angeles dosť chaotické," dodal trojnásobný otec.

Hemsworth je od roku 2010 ženatý so španielskou herečkou Elsou Pataky, s ktorou má tri deti. A želá si pre ne rovnako pokojné detstvo ako prežíval on. „V Hollywoode je toľko paparazzov, že vás prenasledujú až po dvere. A to nie je pre našu malú rodinu zdravé. Chcem, aby naše deti vyrastali v mojej domovine, na detstvo mám toľko krásnych spomienok. Želám si, aby vyrastali rovnako ako ja.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Austrália #Elsa Pataky

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...