Bieber bez retuše? Vraj žiadne svaly a v rozkroku o dosť menej!

Nedávne zverejnenie nových reklamných fotografií Justina Biebera, ktorý pózuje pre značku Calvin Klein, vyvolalo internetový ošial. Fanúšikov aj posmeškárov.

14.01.2015 00:00
debata (1)
Justin Bieber v reklame na spodnú bielizeň... Foto: Facebook/Calvin Klein
Justin Bieber Justin Bieber v reklame na spodnú bielizeň Calvin Klein.

Za pár dní sa stihli na webe objaviť rozličné humorné koláže, ktoré si robia žarty z 20-ročného kanadského speváka. Ďalej však zašiel serve BreatheHeavy.com, ktorý zverejnil čiernobielu fotografiu, ktorá má byť originálom záberu. A dôkazom, že Bieber vôbec nie je taký urastený a tiež mu chýba pár centimetrov v rozkroku, ktoré mu v reklame vraj prirobili šikovní grafici.

Fotografiu musel server medzitým stiahnuť pre vyhrážky žalobou od tímu kanadského speváka. Zástupcovia mladého hudobníka totiž tvrdia, že ide o vymyslený podvrh. Pridali tiež vyjadrenia Bieberovho osobného trénera. „Môžem jednoznačne potvrdiť, že Justin je dobre obdarený muž. Viem, že znie čudne, že to hovorím, ale je to tak,“ citoval portál trénera Patricka Nilssona.

Server, ktorý si nedáva servítku pred ústa a robí žarty z mnohých hollywoodskych hviezd, síce fotografiu stiahol, ale ironické poznámky si neodpustil. „Chceme sa ospravedlniť Justinovi Bieberovi, že sme zranili jeho ego a miliónom tínedžeriek na internete, ktoré sme sklamali,“ odkázala redakcia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #reklama #retuš #Calvin Klein #podvrh

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...