Eminem navštívil nevyliečiteľne chorého fanúšika pár hodín pred smrťou

Americký rapper Eminem potešil cez víkend nevyliečiteľne chorého fanúšika, ktorému lekári nedávno oznámili, že má pred sebou iba niekoľko posledných dní života. Informoval o tom portál TMZ.

14.01.2015 13:48
Eminem Foto: ,
Raper Eminem.
debata

Sedemnásťročnému Gageovi Garmovi diagnostikovali už dávnejšie zriedkavú formu rakoviny kostí, takzvaný osteosarkóm. Ide o nádor, ktorý ničí kostnú štruktúru a oslabuje nosnú funkciu kostí.

Keďže mladíkov čas na tomto svete sa rýchlo krátil, jeho rodina a priatelia, ktorí vedeli o tom, že veľmi túži po stretnutí so 42-ročným interpretom, rozbehli kampaň #GetGageGarmo­ToMeetEminem.

Rapper na výzvu zareagoval a svojho obdivovateľa navštívil v nedeľu podvečer priamo uňho doma v Michigane. Eminem si údajne neželal, aby sa o návšteve dozvedeli médiá, na miesto preto dorazil v tajnosti. S mladíkom potom strávil približne hodinu.

Aj napriek tomu, že stretnutie s idolom Garmovi veľmi zlepšilo náladu, svoj boj so zákernou chorobou napokon prehral. Podľa portálu My Fox Detroit naposledy vydýchol v pondelok večer. V piatok by bol pritom oslávil 18. narodeniny.

debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #fanúšik #Eminem #raper #nevyliečiteľne chorý

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...