Katy Perry chce počas Super Bowlu predviesť jedinečnú šou

Americká speváčka Katy Perry chce počas polčasovej prestávky 49. ročníka Super Bowlu, ktorý sa uskutoční 1. februára v arizonskom Glendale, predviesť jedinečnú šou.

15.01.2015 18:08
Speváčka Katy Perry. Foto: ,
Speváčka Katy Perry.
debata

Tridsaťročná interpretka to uviedla v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight. „Nie som Beyoncé! Všetci to vieme. Som len človek. Predvediem niečo celkom odlišné. Je toľko príchutí zmrzliny a ja budem iná,“ povedala Kalifornčanka, pričom odkazovala na vystúpenie speváckej kolegyne, ktorá sa počas finále play-off NFL v americkom futbale predstavila v roku 2013.

„Budem mať špeciálnych hostí, množstvo kostýmov a môžem prezradiť, že môj príchod i odchod sú jedinečné,“ doplnila Perry, ktorá si ako jedného z hostí pozvala hudobníka Lennyho Kravitza. Aké skladby spoločne predvedú, však odmietla konkretizovať. Chce totiž, aby jej vystúpenie bolo prekvapením.

„Uvedomujem si zodpovednosť, ktorú mám za to vystúpenie. Myslím, že keď vám dá vesmír do cesty takéto veci, je to, akoby sa vás pýtal, či ste pripravení posunúť sa na ďalšiu úroveň. A ja sa pripravujem,“ uzavrela speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #šou #Super Bowl #vystúpenie

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...