Šoralová: Konečne sa nebojím Müllera pobozkať

Slovenská speváčka Lucia Šoralová žije už zopár rokov v susedných Čechách. Účinkuje v štyroch muzikálových predstaveniach a chystá sa na ďalšie.

02.10.2009 19:00
Lucia Šoralová, Janka Kozáková a Richard Müller Foto:
Spevák Richard Müller štartuje turné. Vokály mu bude spievať Lucia Šoralová (vľavo). Ako predkapela sa predstaví skupina Mukatado v čele s Jankou Kozákovou.
debata

Napriek tomu prijala ponuku robiť jednu z vokalistiek Richarda Müllera, ktorý zajtra v Brne štartuje svoje česko-slovenské turné.

„Nikdy som nikomu vokály nespievala, ale je pre mňa česť stáť s týmto človekom na pódiu,“ vraví Šoralová, ktorá na túto ponuku pristala aj preto, že si môže s Müllerom zaspievať spoločné dueto. Pesničku Stín stíha stín. „Je to moja najobľúbenejšia pieseň z daného albumu,“ povedala speváčka, ktorá je od samotného Müllera zhruba o pol metra nižšia.

Pred blížiacim sa turné, ktoré pozostáva zo 16 koncertov, má vraj rozporuplné pocity. Na jednej strane bude spievať v úzadí vokály, na strane druhej musí vyjsť dopredu a s jedným z najrešpekto­vanejších interpretov na Slovensku i v Čechách odspievať spoločnú pieseň. „Ale je to pre mňa najmä veľká radosť. Richarda mám rada odjakživa a nikdy by som si nemyslela, že si s ním zaspievam dueto,“ dodala.

Keďže nie je Šoralová v šoubiznise žiadnym nováčikom, so spevákom sa poznajú už dlhšie. Zoznámili sa prostredníctvom bubeníka Juraja Kucháreka, ktorý bol svojho času speváčkiným partnerom.

„Juraj nás zoznámil, takže sme o sebe vedeli, registrovali sa. Ale až teraz som Richarda schopná objať alebo mu dať pusu. Bez toho, aby sa mi to zdalo divné. Neviem, tak to jednoducho cítim,“ prezradila tiež Šoralová.

debata chyba

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...