Ďalšia 'upírska' láska: Ian Somerhalder a Nikki Reed sa zasnúbili

Americký herec a model Ian Somerhalder, známy ako Damon Salvatore zo seriálu Upírske denníky, a predstaviteľka Rosalie Hale z upírskej romantickej ságy Twilight Nikki Reed sa zasnúbili.

16.01.2015 11:19
debata
Herečka Nikki Reed a jej priateľ a kolega Ian... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Nikki Reed a jej priateľ a kolega Ian Somerhalder Herečka Nikki Reed a jej priateľ a kolega Ian Somerhalder.

Pre americké týždenníky People a Us Weekly informáciu potvrdili nemenované zdroje. „S radosťou to prijala, je bláznivo zamilovaná,“ uviedol jeden zo zdrojov pre Us Weekly. „Už predtým boli priateľmi, takže základy položili skôr. Možno sa to zdá byť rýchle, ale vedeli, že je to tak správne. Veria rovnakým veciam. Sú oddaní ich práci a tiež pomoci druhým,“ dodal ďalší zdroj.

Tridsaťšesťročný herec a jeho o desať rokov mladšia snúbenica spolu začali randiť vlani v júli, pričom o tri týždne už zdieľali rovnakú domácnosť v Atlante. Pár si tiež prednedávnom adoptoval kone s menami Millie a Eagle. Starajú sa aj o mačku Sohaliu a psy Nietzscheho a Enza.

Somerhalder predtým randil napríklad s herečkou Ashley Greene, ktorá v ságe Twilight stvárnila Alice Cullen, či bulharsko-kanadskou herečkou Ninou Dobrev, známou zo spomínaného seriálu Upírske denníky. Reed sa tento rok rozviedla so spevákom Paulom McDonaldom, s ktorým sa zosobášila v roku 2011. V minulosti tvorila pár s tanečníkom a choreografom Derekom Houghom, s ktorým istý čas randila aj Dobrev.

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Nikki Reed #Ian Somerhalder

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...