Aniston pobúrila vdovu po hercovi, ktorého označila za svoju veľkú lásku

Na vyjadrenie Jennifer Aniston o zosnulom hercovi Danielovi McDonaldovi zareagovala jeho manželka.

17.01.2015 18:00
Jennifer Aniston v kreácii Saint Laurent. Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Saint Laurent.
debata

Nedávne vyjadrenia Jennifer Aniston (45) na adresu svojej veľkej lásky, zosnulého herca Daniela McDonalda, pobúrili jeho vdovu, Mujah Maraini-Melehi.

Aniston si pred pár dňami na herca zaspomínala v rozhovore pre denník „New York Times“. Mala niečo po dvadsiatke, keď spolu randili. Žila s ním v rokoch 1990 až 1994, teda ešte skôr, než sa stala svetovo známou ako Rachel z Priateľov. „Bol mojou láskou, žili sme spolu päť rokov,“ povedala v rozhovore Aniston. Následne sa rozhodli, že každý z nich pôjde vlastnou cestou. Ona odišla za kariérou do Los Angeles, on zostal v New Yorku. Herec v roku 2007 predčasne zomrel potom, čo mu diagnostikovali nádor na mozgu.

Ako ďalej prezradila, verí, že je to práve on, kto z neba dohliada na jej ľúbostný život. „On mi poslal Justina,“ povedala na margo svojho vzťahu s hercom Justinom Therouxom, s ktorým tvorí pár vyše troch rokov.

Vdova na jej vyjadrenie zareagovala pre „Inside Edition“. „Bolí ma čítať titulky, ako ho stratila tragickým spôsobom, keďže počas jeho dlhej a ťažkej choroby nebola pri ňom,“ povedala a pokračovala: „Tí, ktorí Daniela dobre poznali vedeli, že on by si takúto pozornosť kvôli svojmu niekdajšiemu vzťahu s Jennifer nikdy neželal.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #vyjadrenie #Daniel McDonald

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...