Zatkli muža, ktorý sa vlúpal do počítača Madonny

Izraelská polícia zadržala muža, ktorý prenikol do počítačov mnohých známych hudobných hviezd vrátane speváčky Madonny, ukradol ich piesne a predával ich na internete. Informovala o tom v stredu agentúra Reuters s odvolaním sa na nemenovaný policajný zdroj.

22.01.2015 11:15
Madonna Foto:
Speváčka Madonna v kreácii z dielne Miu Miu.
debata

Izraelský policajný hovorca zadržanie 39-ročného Izraelčana potvrdil, odmietol však spresniť, kto všetko sa stal jeho obeťou. Vlani v decembri sa nelegálne dostali na verejnosť ešte nedokončené skladby z Madonninho albumu Rebel Heart. Speváčka to vtedy na sieti Instagram nazvala „umeleckým znásilnením“. Neskôr tento komentár stiahla.

Izraelský súkromný detektív Ašer Wizman uviedol, že ho speváčkin tím kontaktoval pred niekoľkými týždňami s podozrením, že za vlámaním do počítačov môže stáť izraelský občan. „Náš vyšetrovateľ zistil, že do jej počítačov doma a v štúdiu sa nabúral niekto z Izraela,“ uviedol Wizman.

„Vystopovali sme počítač aj jeho vlastníka. Potom, čo sme zhromaždili dostatok dôkazov, obrátili sme sa na políciu a muž bol zadržaný,“ dodal. Podľa izraelských médií bol zadržaný bývalým účastníkom televíznych talentových speváckych súťaží.

Madonna nie je Židovka, ale vyznáva mystické učenie judaizmu kabalu a dokonca prijala hebrejské meno Ester. Naposledy v Izraeli vystupovala v roku 2012, kedy v Tel Avive začala svoje svetové turné.

debata chyba
Viac na túto tému: #počítač #Izrael #zatknutie #hacker #Madonna

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...