Kučerová bez hudby nevie žiť. Na turné vyráža aj v rámci 'materskej'

Slovenskej opernej dive Adriane Kučerovej sa o niekoľko dní začnú pracovné povinnosti.

24.01.2015 13:30
Matej Drlička, Adriana Kučerová Foto:
Adriana Kučerová s partnerom Matejom Drličkom a ich synom Jonášom.
debata

Tridsaťosemročná speváčka totiž v nedeľu 25. januára odštartuje krátke turné v Hamburskej štátnej opere, kde v priebehu piatich dní odspieva hneď tri koncerty. V marci ju zas čaká vystúpenie v Štokholmskej koncertnej hale Stora Salen a začiatkom mája zaspieva v Teatro Colón v Buenos Aires. Ako známa speváčka priznala, svoju prácu má natoľko rada, že ju nezastavilo ani narodenie syna.

„Ani keď sa mi narodil Jonáš, neprestala som spievať. Prvý koncert som mala už štyri týždne po pôrode,“ povedala v rozhovore. Sedemmesačnému Jonášovi sa však sympatická rodáčka z Lučenca snaží naplno venovať i popri vystupovaní. „Jonáš chodí všade so mnou. Keď je unavený, spievam mu uspávanky. Koncom minulého roka som spievala na jednom podujatí s Darinkou Laščiakovou, ktorá ma naučila pesničku Beliže mi beli. Tá patrí k Jonášovým najobľúbenejším,“ prezradila Kučerová.

V budúcnosti by atraktívna brunetka chcela podľa vlastných slov nadviazať spoluprácu i s českým spevákom Vojtěchom Dykom. Ten ju začiatkom decembra oslovil, aby sa stala krstnou mamou jeho prvého štúdiového albumu s B-Side Bandom Deska. „Vojta je pre mňa momentálne najlepší spevák v celom Československu,“ podotkla.

„Zaľúbila som sa doňho ako do speváka od prvého počutia, keď bol ešte s Nightworkom. Už vtedy som odhalila jeho fantastické spevácke schopnosti, muzikalitu a všetko, čo k dokonalému spevákovi patrí. Občas som si aj poskakovala do rytmu a užívala som si tie ich texty, tie boli veľmi funny. Vojta si robil srandu zo všetkých,“ doplnila. „Teraz už robí iné veci, dostal sa do iného štádia, no i v tejto serióznejšej polohe je famózny. Dúfam, že budeme mať príležitosť zaspievať si aj spolu,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #turné #materská dovolenka #Adriana Kučerová

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....