Geislerová inklinovala k herectvu odmalička, deti by radšej videla inde

Česká herečka Aňa Geislerová k svojmu povolaniu inklinovala už od útleho detstva.

25.01.2015 00:00
Anna Geislerová Foto:
Herečka Anna Geislerová v Karlových Varoch na tlačovej konferencii k filmu Fair Play.
debata

"Všetci v rodine sa pohybujeme v kreatívnych odboroch, sme taká múzicko-bohémska rodina, v jednom ramene máme samých umelcov,“ povedala v rozhovore.

Napriek tomu, že herectvo je jej celoživotný chlebík, svoje deti by do tejto branže nikdy neťahala. „To vám povie každý rodič herec, že viesť svoje deti k tomu asi nikto nechce, je to náročné a ošemetné povolanie, kde ten úspech nikdy nie je ničím garantovaný ani finalizovaný, je to taká lotéria – buď to vyjde alebo nie,“ podotkla. "Svojim deťom by som napriek tomu nikdy v ničom nebránila, no skôr by som prijala, keby sa rozkukali aj inde a potom si už robili, čo chcú,“ poznamenala Geislerová.

Ako však 38-ročná matka troch detí priznala, dcéra Stella Ginger by sa v hereckej sfére mohla presadiť. „U Stellinky by som si aj dokázala predstaviť, že sa vydá na tieto chodníčky. Jej osobnosť totiž vykazuje určité známky hereckej nerovnováhy, je to taký dramatik,“ zasmiala sa známa rodáčka z Prahy. „Na druhej strane, nemala by to ľahké.. Myslíte si, že je to výhodné, mať matku takto slávnu herečku?“ nadhodila mnohými obdivovaná rusovláska, ktorá má do dnešného dňa za sebou nespočetné množstvo filmových i televíznych spoluprác.

Ako však dodala, vo svojom profesijnom živote by si napriek tomu chcela splniť ešte jednu vec. "Chcela by som si zahrať starnúcu herečku. Myslím, že to je sen mnohých hercov. Najskôr ale stvárnim ešte pár maminiek a potom nejaké babičky a ježibaby,“ uviedla na záver.

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Geislerová #detstvo #herectov #inklinovať

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...