Rihanna s legendami! Má vonku novú pieseň, nadšenie netají

Barbadoská speváčka Rihanna zverejnila prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky novú skladbu s názvom FourFiveSeconds.

25.01.2015 15:25
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna na archívnej snímke.
debata

Na Instagrame je zachytené aj nadšenie barbadoskej rodáčky, keď sa jej nová pieseň objavila prvýkrát oficiálne na webe. Rihannu nakrútila jej verná kamarátka Melissa Forde, ako si pozerá svoj smartfón a teší sa, keď zistí, že už dokáže skladbu prehrať z mobilu.

FourFive Seconds nahrala 26-ročná speváčka s americkým rapperom Kanyem Westom a britským hudobníkom Paulom McCartneym. Na novinke sa okrem toho podieľali aj rapper Ty Dolla Sign, David Longstreth z kapely Dirty Projectors a producenti Mike Dean a Dallas Austin.

To, že Rihanna, West a McCartney nahrali spoločnú skladbu, prezradil začiatkom mesiaca v rozhovore pre americký týždenník Billboard práve spomínaný Ty Dolla Sign. Ten vtedy vyhlásil, že pieseň sa bude nachádzať na Westovom pripravovanom albume.

Ty Dolla Sign spolupracoval s Westom a spomínaným bývalým členom už nefungujúcej kapely The Beatles aj na piesni Only One, ktorú West zverejnil koncom minulého roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Kanye West #Paul McCartney #skladba

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...