Radosťou bez seba! Z Hermiony bude Kráska v legendárnom príbehu

Herečke Emme Watsonovej sú rozprávkové príbehy asi súdené. V pondelok potvrdila, že si zahrá hlavnú rolu vo filmovej verzii slávnej rozprávky Kráska a zviera.

27.01.2015 15:00
debata
Britská herečka Emma Watson. Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Emma Watson Britská herečka Emma Watson.

„Konečne môžem povedať, že budem hrať Krásku v novej disneyovke,“ napísala britská rodáčka na oficiálnej facebookovej stránke. „Vyrastala som na tom a moje šesťročné ja skáče od radosti. Je načase začať chodiť na hodiny spevu,“ pokračovala Watson, čím vlastne naznačila, že novej verzii nebudú chýbať piesne. Zatiaľ nie je jasné, ktorý herec sa ujme úlohy zakliateho princa premeneného na Zviera.

Popularita rozprávok v Hollywoode však v poslednom čase opäť naberá na sile. A reč je pritom o filmoch hraných. Koncom minulého roka sa do kín dostala snímka Čarovný les a pár mesiacov pred ňou lákala do kín aj Vládkyňa zla s Angelinou Jolieovou. Už o pár mesiacov by sa mal aj do slovenských kín dostať nový filmový príbeh Popolušky, ktorý je vraj takmer navlas rovnaký ako jeho animovaný predchodca od Walta Disneyho. Kráska a zviera túto zostavu doplní.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Emma Watson #radosť #Kráska a zviera

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...