Lupita Nyong'o je už pár mesiacov sama. Raperovi dala zbohom

Kensko-mexická herečka Lupita Nyong'o sa rozišla s kanadským raperom a spevákom somálskeho pôvodu K'naanom.

28.01.2015 16:15
Lupita Nyong´o v kreácii od Elieho Saaba. Foto: ,
Herečka Lupita Nyong´o na vyhlásení cien SAG Awards.
debata

Pre magazín Us Weekly to uviedol nemenovaný zdroj. Rozchod dvojice, ktorá bola spolu približne rok, vraj iniciovala 31-ročná predstaviteľka Patsey z filmu 12 rokov otrokom (2013). Vzťah údajne ukončili ešte vlani.

Nyong'o už médiá začali spájať s americkým hercom a hudobníkom Jaredom Letom. Herečka a 43-ročný frontman kapely Thirty Seconds to Mars sa v nedeľu stretli na pódiu počas odovzdávania cien Screen Actors Guild. Neskôr sa spolu zabávali na afterpárty.

Lupita Nyong'o je rodáčkou zo Ciudad de México, vyrastala však v Keni, odkiaľ pochádzajú jej rodičia. Herectvo vyštudovala na Yale University v USA a debutovala v krátkometrážnej snímke East River (2008). Následne sa predstavila v seriáli Shuga (2009 – 2012). Známou sa však stala až v roku 2013, keď si zahrala v spomínanej dráme 12 rokov otrokom režiséra Stevea McQueena.

Za svoj výkon získala množstvo ocenení vrátane Oscara pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Vlani ju mohli diváci a diváčky vidieť v akčnom trileri Non Stop. Nakrútila tiež dokument In My Genes (2009), ktorý taktiež produkovala a napísala jeho scenár.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Lupita Nyong´o #K´naan

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...