Otčim Kim Kardashian podstúpi zmenu pohlaviu, zachytia to kamery!

Nevlastný otec televíznej celebrity Kim Kardashianovej - bývalý športovec Bruce Jenner podstúpi operáciu na zmenu pohlavia. Potvrdili to jemu blízke zdroje.

01.02.2015 18:25
Desaťbojár Bruce Jenner Foto: ,
Bruce Jenner na archívnej snímke s ex-manželkou Kris Jennerovou.
debata

„Bruce sa chce zmeniť na ženu. Je konečne šťastný a jeho rodina akceptuje voľbu, pre ktorú sa rozhodol,“ citoval nemenovaný zdroj magazín People. „Momentálne sa nachádza vo vynikajúcom období života a preto nastal aj perfektný čas pre to, čo chce urobiť,“ pokračoval zdroj.

Šesťdesiatpäťročný Jenner, ktorý je biologickým otcom topmodelky Kendall Jennerovej a jej mladšej sestry Kylie, sa v posledných mesiacoch stal terčom záujmu médií práve pre svoj meniaci sa vzhľad. Zmeny však odmietal komentovať.

Desaťbojár Bruce Jenner na zábere z reklamy na... Foto: SITA/AP
Desaťbojár Bruce Jenner na obálke knihy fotografií. Desaťbojár Bruce Jenner na zábere z reklamy na vločky.

Teraz sa rozhodol pre úplný opak – jeho premenu zaznamenajú dokonca kamery. Jenner však plánuje jednotlivé kroky podniknúť postupne a v miernom tempe, aby aj jeho rodina mala šancu zvyknúť si na jeho premenu.

Držiteľ zlatej medaily v desaťboji z olympiády v Montreale sa údajne s túžbou zmeniť pohlavie stretol už pred mnohými rokmi, ale snažil sa ju v sebe potlačiť. Bol trikrát ženatý a má dohromady šesť detí – a každou manželkou dvoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #operácia #zmena pohlavia #Bruce Jenner

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...