Trpký osud milionárky Carmen Geiss: Desaťkrát potratila

49-ročná blondínka sa musela vyrovnať s nešťastím, ktoré ju sprevádza celým životom ako nočná mora.

03.02.2015 08:45
Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci - milionársky párik.
debata

Milionárku Carmen Geiss väčšina ľudí vníma ako „rozmaznanú paničku“, ktorej život sa točí výlučne okolo príjemných vecí. V šou Geissenovci – Sladký život milionárov, ktorú stále vysielaj nemecká stanica RTL sa svojskí manželia prezentujú ako zábavní ľudia, ktorí nemajú žiadne starosti. A ich život plynie bez menších zaváhaní.

V rozhovore pre magazín Closer však Carmen Geiss porozprávala aj o veľmi smutných obdobiach jej života. Priznala, že ako 17-ročná prvý raz potratila. A následne ešte deväťkrát, z toho jedno tehotenstvo bolo mimomaternicové.

Milionárka Carmen tento údel opísala slovami: „Je to moja celoživotná mora, s ktorou som sa musela naučiť žiť. Téma potratov sa okolo našich životov točí ako červená niť. Je to veľmi extrémne, keď prídete o desať detí,“ priznala 49-ročná blondína.

Aj jej manžel, Robert, znášal tieto okamihy nesmierne ťažko. „Bolo to zlé,“ povedal v rozhovore. Smútok prekonával najmä prácou. No ako Carmen priznala, aj tieto smutné udalosti ich vzťah posilnili, keď museli byť jeden pre druhého oporou. A ich vzťah drží pokope už 33 rokov, spoločne vychovávajú dve dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #tehotenstvo #manželstvo #Carmen Geiss

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....