Brooke Shields: Mám silný inštinkt prežitia, život ma naučil

Herečka teplo domova ako dieťa nikdy nezažila, preto si cení terajšiu rodinu.

04.02.2015 13:00
Brooke Shields Foto: ,
Herečka Brooke Shields s manželom Chrisom Henchym.
debata

Brooke Shields (49) na svoje detstvo nespomína práve najradšej. Aj preto, že z nej mama urobila detskú herečku. Keďže ona sama teplo rodiny skutočne nikdy nezažila, svoje deti vychováva inak. „Moje deti a môj manžel sú pre mňa pevnou oporou, prístavom. Bez nich by som sa cítila ako polovičný človek,“ povedala hviezda v rozhovore pre magazín „Myway“. Herečka, ktorej matka roky bojovala s alkoholom, neuznáva prísnu výchovu a svojim dcéram chce vždy dopriať dostatok slobody.

Podľa herečky je pre deti veľmi dôležité, aby sa naučili riešiť problémy konštruktívne a pochopili, že vždy je možné nájsť cestu z problému. „Vždy je nejaké riešenie, vždy existuje cesta. Ja mám v sebe veľmi silný inštinkt prežitia. A ešte silné nutkanie robiť všetko v živote najlepšie, ako viem. To ma naučil život,“ dodala.

Ako tvrdí, z nej samej urobili sexuálny objekt už ako z 10-ročného dievčaťa, kedy stála pred objektívom fotografa. O tri roky neskôr si zahrala detskú prostitútku vo filme „Pretty Baby“. Svoje dcéry aj preto vychováva celkom inak, ako ju vychovávala jej mama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #výchova #Brooke Shields

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...