Erotika pri nakrúcaní mi radosť nerobila, vyhlásil Jamie Dornan

Už vo štvrtok aj do slovenských kín vstúpi očakávaná novinka Päťdesiat odtieňov sivej. Hlavný hrdina v podaní Jamieho Dornana sa verejne ospravedlnil svojej kolegyni Dakote Johnsonovej.

11.02.2015 08:40
Päťdesiat odtieňov sivej Foto:
Záber z filmu Päťdesiat odtieňov sivej - na snímke Dakota Johnson a Jamie Dornan.
debata (1)

Stalo sa tak počas Dornanovej návštevy v zábavnej talk-šou Jimmyho Fallona. „Ak som urobil niečo hnusné Dakote, rád by som sa takto verejne ospravedlnil a chcel by som povedať, že som si pri tom neužíval žiadnu veľkú radosť,“ zavtipkoval si britský herec a model s narážkou na to, že erotické scény vo filme majú S/M nádych.

Kniha Päťdesiat odtieňov sivej sa stala obrovským hitom na oboch stranách Atlantiku, pričom práve dominantný vzťah hrdinu Christiana Balea voči submisivínej Anastázii Steeleovej podľa obchodníkov rozprúdil aj zvýšenie záujmu o sexuálne hračky či experimentovanie s technikami S/M.

Podľa predbežných odhadov by mala bezmála stominútová snímka obsahovať viac ako dvadsať minút erotických a odvážnych scén, čím sa údajne zaradí medzi najerotickejšie filmy posledného desaťročia. Režisérka Sam Taylor Johnson však upozorňuje, že diváci nemajú očakávať žiadnu prvoplánovú a priamu erotiku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ospravedlnenie #Dakota Johnson #Jamie Dornan #S/M

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...