Krásna Portman o novom filme: S kolegami zažila to, čo ešte nikdy!

Držiteľka Oscara, krásna herečka Natalie Portman, predstavila cez víkend na filmovom festivale Berlinale snímku Knight of cups.

11.02.2015 00:00
debata
Herečka Natalie Portman na filmovom festivale v... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Natalie Portman Herečka Natalie Portman na filmovom festivale v Berlíne. V kreácii Dior.

Novinku z dielne režiséra Terrenca Malicka údajne nakrúcala len pár dní, hoci je jednou z hlavných predstaviteliek. Spolupráca so slávnym, no veľmi hanblivým režisérom, ktorý sa neukazuje v spoločnosti, však priniesla aj ďalšie zaujímavosti.

Herečka Natalie Portman uviedla v Berlíne film...
Herečka Natalie Portman v kreácii Lanvin bola...
+3Zľava: riaditeľ filmového festivalu Dieter...

„Nedostala som žiaden scenár. V rámci natáčacieho dňa sme dostali zhruba tridsať stránok, kde boli popísané návrhy na dialógy,“ prezradila pre magazín Vulture herečka. Ešte ťažšie to však mal jej mužský kolega – herec Christian Bale. „Nedostal som na učenie ani jedinú vetu. Ale videl som prichádzať ľudí na pľac s papiermi, tak som sa snažil nazerať im cez plece. Chcel som vedieť, čo mi budú v ten deň hovoriť, pretože som o tom nemal ani poňatia,“ uviedol Bale, ktorý má tiež doma Oscara.

Nakrúcanie s režisérom Malickom je podľa mnohých hercov, ktorí s ním v minulosti pracovali, veľkým zážitkom, ktorý popiera tradičné filmové postupy. Hoci mnohí herci nedostávajú scenár, na spoluprácu so 71-ročným režisérom kývnu a nájdu si čas vo svojich pracovných rozvrhoch. Naposledy Malick zaujal snímkou Strom života, v ktorej si zahrali herci ako Sean Penn, Brad Pitt či Jessica Chastain.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natalie Portman #nakrúcanie #Berlín #Terrence Malick

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...