Oscary aj tento rok nabité hviezdami! Kto všetko príde?

Herečky Jennifer Aniston, Sienna Miller, Kerry Washington a herci David Oyelowo, Chris Pratt a John Travolta pribudli na zoznam hviezd, ktoré budú 22. februára počas oscarového galavečera v hollywoodskom Dolby Theatre predstavovať nominovaných a odovzdávať ceny.

12.02.2015 10:50
Alfonso Cuaron Foto: ,
Minulý rok odovzdávala jednu z cien večera Angelina Jolie. Získal ju režisér Alfonso Cuaron.
debata

Informovali o tom producenti televízneho prenosu Craig Zadan a Neil Meron. Štvorica sa tak pridala k už oznámeným osobnostiam ako Scarlett Johansson, Zoe Saldana, Octavia Spencer, Josh Hutcherson, Marion Cotillard, Meryl Streep, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Matthew McConaughey, Lupita Nyong'o a Jared Leto. Moderátorom 87. ročníka udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied bude Neil Patrick Harris.

Zadan a Meron zároveň oznámili, že diváci a diváčky sa môžu tešiť na vystúpenie speváčky a herečky Jennifer Hudson. „Pripravujeme pre Oscary viacero hudobných čísel a nemôžeme byť šťastnejší, že v jednom z nich vystúpi naša priateľka Jennifer Hudson,“ vyjadrili sa.

O špeciálne vystúpenia sa na galavečere postarajú aj Anna Kendrick a Jack Black. Naživo zaznejú i všetky skladby nominované v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. Spevák John Legend a rapper Common predstavia pieseň Glory z filmu Selma, frontman kapely Maroon 5 Adam Levine zaspieva Lost Stars zo snímky Love song, speváčka Rita Ora vystúpi s piesňou Grateful, ktorú nahrala na soundtrack drámy Beyond the Lights, I’m Not Gonna Miss You zo životopisného filmu Glen Campbell: I’ll Be Me na galavečere predvedie country spevák Tim McGraw a Everything Is Awesome z Lego príbehu odznie v podaní kanadského dua Tegan and Sara a americkej formácie The Lonely Island.

Zoznamu kandidátov v 87. ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied vládnu snímky Birdman a Grandhotel Budapešť. Obe si vyslúžili po deväť nominácií. Osem má v hre Kód Enigmy a po šesť si na konto pripísali filmy Chlapčenstvo a Americký ostreľovač. Osmičku titulov nominovaných v kategórii Najlepší film spolu s nimi tvoria Selma, Teória všetkého a Whiplash.

debata chyba
Viac na túto tému: #Oscar #hviezdy #galavečer #udeľovanie cien

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...