Šokujúco iná Uma Thurman? Môže za to mejkap, vyhlasuje jej vizážista

Nedávna vizuálna zmena herečky Umy Thurmanovej vyvolala vo svete rozporuplné reakcie. Objavili sa tvrdenia, že to prehnala s estetickými zásahmi rovnako ako jej kolegyňa Reneé Zellweger.

12.02.2015 13:17
Uma Thurman Foto: ,
Herečka Uma Thurman na premiére miniseriálu The Slap.
debata

Iný pohľad však ponúka Thurmanovej vizážista Troy Suratt, podľa ktorého „šokujúco iný“ vzhľad herečky na premiére seriálu The Slap spôsobilo nové líčenie. „Experimentovali sme s líčením,“ uviedol pre server Refinery29.com Suratt.

„Sústredili sme sa na veľmi výrazné obočie a pery v duchu francúzskej inšpirácie. Spôsob, akým som jej vyfarbil obočie, vytvoril efekt podvihnutia. Doplnil som to trblietavým tieňom na viečkach a na mihalnice sme nedali vôbec žiadnu maskaru,“ prezradil postup dlhoročný vizážista herečky a zdôraznil, že spoločne s hviezdou sa na tomto looku zhodli. Bola to vraj reakcia na všetky tie falošné mihalnice a výrazné oči na červených kobercoch.

Herečka Uma Thurman na ôsmom výročnom plese...
Herečka Uma Thurman prišla v róbe od dizajnéra...
+7Herečka Uma Thurman vyzerala veľmi pôvabne.

Suratt odmieta, že by hviezda podstúpila nejakú výraznú zmenu zovňajšku. Podľa neho išlo len o totálne inú voľbu líčenia, než na aké je svet zvyknutý. „Zabávali sme sa pri tom,“ komentoval.

Nuž, veriť mu, samozrejme, môžeme. Ale nič to nezmení na fakte, že 44-ročná hviezda sa vďaka tomuto looku stala tiež terčom zábavy a posmeškov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Uma Thurman #líčenie #vizážista #maskara

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...