Lásku treba ukázať častejšie, nielen na Valentína, tvrdí Minichová

Herec René Štúr a herečky Petra Millerová a Milena Minichová sa zhodujú v názore, že myslieť jeden na druhého a prejavovať si lásku by ľudia nemali len na Valentína, ale každý deň.

14.02.2015 00:00
Milena Minichová Foto:
Herečka Milena Minichová.
debata

Sviatku zaľúbených preto podľa vlastných slov veľký význam neprikladajú. „„My sme Valentína nikdy neoslavovali. Samozrejme, je to teraz v móde a patrí sa doniesť aspoň kvietok alebo nejakú drobnôstku, ale Valentína by sme mali mať každý deň,“ poznamenal Štúr.

„Na Valentína vždy dúfam, že niečo dostanem, ale nejako moc extra to neriešim, prejavovať lásku a myslieť na toho človeka treba podľa mňa stále,“ dodala Štúrova kučeravá kolegyňa z Paneláku Petra Millerová.

S týmto postojom súhlasí i herečka Milena Minichová. „Je pekné, keď muž príde a dá žene kvetinku, no ja si myslím, že si to treba prejavovať častejšie, ako len raz do roka,“ povedala v rozhovore.

Na Valentína plánuje atraktívna blondínka osláviť svoje 33. narodeniny. „Tento Valentín budem mať takú narodeninovú oslavu. Chcem pozvať viacero rodín aj s deťmi, budeme piecť, budeme sa hrať a tak,“ priblížila.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #oslava #Milena Minichová #Valentín #Petra Millerová

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...