Oscarovou posilou je aj Lady Gaga. Chystá špeciálne hudobné číslo

Americká speváčka Lady Gaga sa predvedie špeciálnym vystúpením počas oscarového galavečera v hollywoodskom Dolby Theatre.

14.02.2015 15:46
Speváčka Lady Gaga vystavila dekolt v kreácii... Foto: ,
Speváčka Lady Gaga vystavila dekolt v kreácii od Brandona Maxwella.
debata

Informovali o tom producenti televízneho prenosu z podujatia, ktoré sa uskutoční 22. februára, Craig Zadan a Neil Meron. „Lady Gaga je jedinečná umelkyňa, ktorá sa po hudobnej stránke neustále vyvíja. Sme hrdí, že po prvý raz vystúpi na Oscaroch,“ vyjadrili sa.

Diváci a diváčky sa môžu tešiť aj na vystúpenia Jennifer Hudsonovej, Anny Kendrickovej a Jacka Blacka. Naživo zaznejú i všetky skladby nominované v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň.

Spevák John Legend a rapper Common predstavia pieseň Glory z filmu Selma, frontman kapely Maroon 5 Adam Levine zaspieva Lost Stars zo snímky Love song, speváčka Rita Ora vystúpi s piesňou Grateful, ktorú nahrala na soundtrack drámy Beyond the Lights, country spevák Tim McGraw na galavečere predvedie I’m Not Gonna Miss You zo životopisného filmu Glen Campbell: I’ll Be Me a v podaní kanadského dua Tegan and Sara a americkej formácie The Lonely Island odznie Everything Is Awesome z Lego príbehu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Oscar #vystúpenie #špeciálne číslo

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...