Hrôza sa nekončí! Bobbi Kristina Brown podstúpila tracheotómiu

Dcéra zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston Bobbi Kristina Brown, ktorá je vo vážnom stave v nemocnici, v utorok podstúpila tracheotómiu (chirurgické otvorenie priedušnice, pozn. SITA).

20.02.2015 14:00
Bobbi Kristina Brown Foto: ,
Bobbi Kristina Brown na archívnej snímke z roku 2012 v spoločnosti svojho partnera Nicka Gordona.
debata

Portál Radar Online o tom informoval nemenovaný zdroj. Lekári jej podľa neho odstránili dýchaciu trubicu, ktorú mala zavedenú cez ústa. Čím dlhšie totiž dýchala takýmto spôsobom, zvyšovalo sa riziko vzniku infekcie a problémov s dýchaním. Hrozilo jej aj trvalé poškodenie hlasiviek. Trubicu jej preto zaviedli cez priedušnicu, pričom vraj ide o bežný zákrok. Jej zdravotný stav, to však výrazne neovplyvnilo.

„Stále žije. Všetci sa za ňu modlia. Je mladá a silná. Zároveň si však všetci uvedomujú, že jej stav je aj naďalej vážny. Nikto ale nerozmýšľa nad tým, že by ju odpojili od prístrojov,“ vyjadril sa zdroj.

Dvadsaťjedenročnú Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našiel 31. januára v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon spolu s kamarátom Maxom Lomasom. Muži jej poskytli kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku. Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom premiestnili do zdravotníckeho zariadenia v Atlante. V jej dome neskôr polícia údajne objavila drogy.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #zákrok #Bobbi Kristina Brown #tracheotómia

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...