Hviezda Avataru je hrdá mama. Dvojčatá však ukazuje iba kolegyniam

Svoje tehotenstvo odmietala potvrdiť ešte aj v čase, keď už bolo zjavné, že čaká bábätko. Narodenie dvojčiat tiež zamlčala. Ale pred kamarátkami sa pochváli.

20.02.2015 17:50
debata
Hrdá mama Zoe Saldana (vľavo) ukazovala na... Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Zoe Saldana (vľavo) a Rosario Dawson Hrdá mama Zoe Saldana (vľavo) ukazovala na hollywoodskej akcii fotky svojich ratolestí kamarátke a kolegyni Rosario Dawsonovej.

Reč je o americkej herečke Zoe Saldana, ktorá koncom novembra minulého roka priviedla na svet svoje prvé ratolesti – chlapcov – dvojičky. Hoci 36-ročná hviezda filmu Avatar si súkromie úzkostlivo stráži, na štvrtkovej akcii v Beverly Hills sa z nej stala hrdá mama.

Fotografi herečku prichytili, ako svojim kolegyniam ukazuje fotografie detí v mobile. Herečka Rosario Dawson nemohla ustrážiť nadšenie a smiech, keď jej Saldana ukázala dvoch roztomilých chlapčekov. Na žiadosť médií, či by nemohla ukázať fotku aj im, však zareagovala s odmietavým úsmevom.

Herečky Zoe Saldana (vľavo) a Rosario Dawson na... Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Zoe Saldana (vľavo) a Rosario Dawson Herečky Zoe Saldana (vľavo) a Rosario Dawson na akcii Alfre Woodard's 2015 Oscar's Sistahs Soirée.

Zoe Saldana sa už v nedeľu objaví aj na slávnostnom vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie – Oscarov. Bude odovzdávať jednu z cien. Len pred pár týždňami však priznala, že ceremoniál Zlatých glóbusov musela vynechať. Bolo vraj pre ňu únavné zvládnuť materské povinnosti a zároveň prípravy na prestížny ceremoniál. Na Twitteri sa tiež posťažovala, že si nikdy nemyslela, aké boľavé môže byť dojčenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #Zoe Saldana #Oscar #dvojičky #Rosario Dawson

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...