Paloma Faith dúfa, že na udeľovaní BRIT Awards prekvapí

Britská speváčka Paloma Faith, ktorá 25. februára zaspieva na udeľovaní BRIT Awards, chce, aby jej vystúpenie bolo pre zúčastnených prekvapením.

23.02.2015 18:55
Paloma Faith Foto: ,
Speváčka Paloma Faith v šatách Dolce & Gabbana.
debata

Tridsaťtriročná rodáčka z Londýna to uviedla v rozhovore pre portál Digital Spy. „Úspešne sa vyhýbam kreatívnym stretnutiam, na ktorých by sme mali rozoberať, čo presne sa chystám predviesť. Mám množstvo nápadov, no nikomu som zatiaľ o nich nič nepovedala, pretože by som tak mohla prísť o moment prekvapenia,“ vyjadrila sa interpretka, ktorá sa na odovzdávaní BRIT Awards predstavila aj v roku 2011. Na pódiu jej vtedy robil spoločnosť spevák, rapper a producent Cee Lo Green. Tentoraz však zrejme vystúpi sama.

Slávnostné udeľovanie BRIT Awards sa bude konať v stredu v londýnskej O2 Arene a moderovať ho bude dvojica Ant & Dec. Okrem Faith na podujatí naživo zaspievajú aj Sam Smith, Taylor Swift, Ed Sheeran, Royal Blood, Madonna či George Ezra.

Paloma Faith debutovala v roku 2009 albumom Do You Want the Truth or Something Beautiful?. Neskôr nahrala štúdiovku Fall to Grace (2012), po ktorej nasledovala nahrávka A Perfect Contradiction (2014). Na tohtoročných BRIT Awards môže zvíťaziť v kategórii Britská interpretka. Na prestížne ocenenie ju v rovnakej kategórii nominovali aj v roku 2013.

debata chyba
Viac na túto tému: #Brit Awards #prekvapenie #Paloma Faith

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...