Toto je jej láska! Hollywoodska kráska odtajnila 'skrývaného' milenca

Svoje súkromie si úzkostlivo stráži a pred objektívmi pózuje zásadne bez partnera. V predoscarovom virvare sa to však Jessice Chastainovej nepodarilo na sto percent.

26.02.2015 00:00
debata
zväčšiť Herečka Jessica Chastain a jej partner Gian... Foto: Reuters, PHIL McCARTEN
Jessica Chastain a jej partner Gian Luca Passi de Preposulo Herečka Jessica Chastain a jej partner Gian Luca Passi de Preposulo na jednej z predoscarových recepcií v Los Angeles.

Na jednom z večierkov, ktoré predchádzali nedeľňajšiemu slávnostnému vyhláseniu cien, sa ryšavá kráska objavila po boku svojho milovaného priateľa – Gian Lucu Passi de Prepusolo.

Taliansky fešák, ktorý roky pracuje v módnom biznise, randí s jednou z najkrajších hollywoodskych hviezd už viac ako dva roky a podľa zdrojov z okolia dvojice sú spolu mimoriadne šťastní. Pri jednom z nedávnych rozhovorov, keď hviezda dostala otázku, ako to, že ešte nie je zasnúbená, však poodkryla trochu zo svojho súkromia.

Na červený koberec vstupuje herečka Jessica... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jessica Chastain. Na červený koberec vstupuje herečka Jessica Chastain takmer výlučne sama.

„Nie som si ešte celkom istá, čo chcem od života a neviem, či toho, čo chcem, je súčasťou aj manželstvo. Pre mňa to zatiaľ vôbec nie je dôležitá vec,“ uviedla pre magazín People. „Som veľmi, veľmi šťastná, to stačí,“ dodala ešte na margo vzťahu, o ktorom zvyčajne mlčí.

Len v týchto dňoch bolo potvrdené, že Chastain sa predstaví vo filme The Huntsman. V spinoffe snímky Snehulienka a lovec (2012) si úlohy z prvého filmu zopakujú Chris Hemsworth, Charlize Theron či Nick Frost. Medzi nováčikov v obsadení patrí napríklad Emily Blunt.

Herec Justin Theroux prišiel so snúbenicou...
Nemoinovaný herec Mark Ruffalo so svojou...
+29Komik Eddie Murphy a jeho partnerka Paige Butcher.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #šťastie #Jessica Chastain #Gian Luca Passi de Preposulo

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...