Bill Cosby: Nikoho som neurazil, len som sa bránil

Bill Cosby, ktorý v súčasnosti čelí viacerým obvineniam zo sexuálneho obťažovania, požiadal súd o zamietnutie žaloby za urážku na cti.

01.03.2015 13:00
Komik Bill Cosby. Foto: ,
Komik Bill Cosby.
debata

Tú na 77-ročného predstaviteľa Cliffa Huxtabla zo sitkomu Show Billa Cosbyho (1984 – 1992) podali Tamara Green, Therese Serignese a Linda Traitz, ktoré tvrdia, že ich herec označil za klamárky po tom, ako ho obvinili zo sexuálneho zneužívania. Cosbyho právnici uviedli, že ich klient nikoho neurazil, jednoducho len bránil svoju povesť.

Rodák z Philadelphie v súčasnosti čelí viac než dvadsiatim obvineniam zo sexuálneho zneužitia, pričom okrem spomínaných troch žien ho zažalovala aj Judy Huth, ktorú herec údajne obťažoval v roku 1974, keď mala 15 rokov. Prokuratúra Cosbyho v tomto prípade neobvinila, pretože prípad sa mal stať príliš dávno, čím prekročil premlčaciu lehotu pre zločin aj priestupok. Huth však aj tak naňho podala žalobu za sexuálne obťažovanie, pričom uviedla, že incident, na ktorý si spomenula pred troma rokmi, jej spôsobil úzkosť a značné životné problémy. Kalifornské zákony umožňujú podať žalobu do troch rokov po tom, ako obeť sexuálneho zločinu zistí, že utrpela ujmu. Žena teraz žiada proces s porotou a bližšie nešpecifikované odškodné.

debata chyba
Viac na túto tému: #obrana #žaloba #Bill Cosby

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...