Siposová má dve tváre! Médiám sa ukazuje iná než je v skutočnosti

Herečka Lucia Siposová si drží pred médiami podľa vlastných slov ochranný štít.

04.03.2015 00:00
magazin, Lucia Siposova Foto: ,
Herečka a scenáristka Lucia Siposová.
debata

„Je to podľa mňa správne. Kamoška mi často hovorí, že ‚Super, že máš srdce na dlani, ale pozor, aby sa ti ľudia nehrabali v črevách…‘,“ poznamenala 34-ročná Bratislavčanka v rozhovore. „Často si potom hovorím ‚Nebuď friendly, buď proste cool.‘,“ zasmiala sa.

„Niekedy viem hrať formu. Však aj to je pravda. Len je to iná tvár, ale je to pravda. Je to také zaujímavé, ale človek v tomto šoubizovom svete bez toho neprežije. Keby otváral srdce každému, tak ho to zničí. Je to nebezpečné,“ podotkla sympatická brunetka. „Všetci sme len ľudia, takí istí, zraniteľní, rovnakí. Chvíľku pôsobíme komerčne a potom si doma napríklad maľujeme a nikto o tom nevie,“ dodala.

„Napríklad taká Zdena Studenková, to je jedna správna baba, ktorá má svoj názor, každý vie, čo od nej čakať, má veľké srdce a zároveň má celý život vybudovanú svoju Zdenu Studenkovú pre médiá, také svoje alter ego. Od tej druhej Zdeny každý dostane, čo čaká a ľudia to akceptujú. Tak si to vybudovala a to je podľa mňa správne, je to pre túto prácu nevyhnutné,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #médiá #Lucia Siposová #dve tváre #vystupovanie

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...