Tieto vlasy sú už minulosť! Jared Leto šiel pre nový film nakrátko

Americký herec a hudobník Jared Leto sa pre úlohu vo filme Suicide Squad, ktorý by sa mal dostať do kín v auguste 2016, vzdal dlhých vlasov a pestovanej brady.

03.03.2015 14:59
Oscar 2015, Jared Leto Foto: ,
Ani Jared Leto nechýbal na Oscaroch 2015.
debata

Režisér David Ayer to oznámil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil viacero fotografií dokumentujúcich umelcov zmenený výzor. Na prvej z nich je Leto otočený chrbtom, pričom na obrázku vidieť jeho vlasy zviazané gumičkou a ruky niekoho, kto sa ich chystá odstrihnúť. „Máme to urobiť? #SuicideSquad,“ napísal filmár k záberu. Na ďalšom obrázku už má 43-ročný rodák z Bossier City v Louisiane krátke vlasy a je oholený.

Leto avizoval zmenu imidžu už po odovzdávaní Oscarov, množstvo priaznivcov si však myslelo, že iba žartuje. „Už teraz mi tá brada chýba,“ vyjadril sa muzikant krátko po tom, ako dovolil, aby ho ostrihali a oholili.

I miss my beard already.

Fotka zveejnn uivatelem JARED LETO (@jaredleto),

S hercovým novým výzorom sa zatiaľ nestotožnili ani viacerí fanúšikovia a fanúšičky, ktoré na sociálnych sieťach smútia za spevákovými dlhými hnedými vlasmi. Leto, ktorý v spomínanom filme stvárni Jokera, bude musieť navyše aj pribrať.

V centre deja spomínaného filmu bude tajná agentúra Suicide Squad, ktorá združuje superzločincov. Tí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Snímka ponúkne okrem Leta aj niekoľko ďalších známych mien. Will Smith sa objaví v úlohe Deadshota, ktorý je komiksovým nadšencom známy predovšetkým ako nepriateľ Batmana a Austrálčanka Margot Robbie sa ukáže ako priateľka Jokera Harley Quinn.

Dvadsaťosemročný Jai Courtney si zahrá Boomeranga a Cara Delevingne, ktorá sa živí aj ako modelka, stvárni čarodejnicu Enchantress. V úlohe agentky Amandy Waller, ktorá vedie tím zložený z kriminálnikov, uvidia diváci a diváčky Violu Davis. Lídra skupiny Ricka Flaga, stvárni Joel Kinnaman. Nahradí tak Toma Hardyho, ktorý od projektu odstúpil pre pracovnú vyťaženosť. Filmári pritom pôvodne ako o Hardyho náhradníkovi uvažovali o Jakeovi Gyllenhaalovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #imidž #zmena #Jared Leto

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...